Årets upplaga av ledare!

Robert Söderberg

Har tidigare tränat många lag och har gjort det i många år. Jag tror att jag träffade honom första gången som 12 åring då tränade och spelade jag med årgången födda 1989, då mötte vi Westermalms IF varje år och då stog han där och coachade deras ´89 tjejer. Sen dess har jag inte sett så mycket av honom men enligt många kunnare så har han handboll i sig och vet vad han gör. För Skånela IF är han ny, vilket jag tror bara är positivt.

Robban är huvudansvarig för det här kalaset och att Robban gillar handboll går det inte att ta miste på, han är i hallen nästan varje dag, vilket vi tycker är väldigt positivt.

WELCOME!

Karin Sundstedt

Kommer att ha huvudansvar för U-laget, ”Sunkan” har tillsammans med Dagge och Robin tränat föreningens 94 tjejer men i år tagit klivet med tjejerna upp i dam verksamheten. Karin kommer också att vara med vid a-lags matcherna och ha hand om SM laget. Eftersom vi är endast en trupp som spelar i två serier så kommer vi självklart se Karin på träningarna också! :D

Karin har själv spelat handboll i både Skånela och Spårvägen, men har nu lagt skorna på hyllan och satsar på tränar karriären.

Welcome to us!

Ingse Björkman

Snabba fötter, snabbare, högre knän, fortare, du ser inte klok ut när du gör sådär..

Precis just så låter det för det mesta på Ingse´s träningar. Hon kommer alltid till hallen med energi pumpen full laddad och det smittar av sig på oss alla. Ingse håller alltså koll på vår fysiska status, nu när man står på sidan så ser man att träningen verkligen har börjat ge resultat bra jobbat tjejer!

Ingse har en bakrund som friidrottare och fotbolls spelare men inte hindrar de henne till att leda oss damer mot högre höjder!

Du var ju med redan förra året men säger ändå VÄLKOMMEN till damlaget :)

Janne Ståhl

Har ansvar om det administrativa. Janne är lagledare och damansvarig. Kommer från gamla 94 laget. Janne kommer ni nog se en hel del i hallen. Frågar du något så får du garanterat ett svar.

Välkommen till debut året i damlaget.

Håkan Wallmo

Kommer att hänga efter Janne så dom kommer att ha full koll på allt administrativt. Håkan har förövrigt ett väldigt sinne för analys och statistik, vill du inte bli analyserad eller statistikiserad så lämna hemligheterna hemma ;) Håkan kommer även att ha hand om utbildningar i föreningen så behöver du lära dig massera eller tejpa så kalla på Håkan!

Välkommen till din första säsong i damlaget.

Per – Erik Gustavsson

The head of the head på matrial biten. Killen vi alltid kan lita på. I år kan vi säga att Pegon är rutinerad, han har varit med ett tag nu så han vet vad som krävs och vad han kan kräva.. I år kommer han att ha med sig Johan och lära upp honom. (Pegon lova att inte visa honom alla trick, vi vill köra lite med Johan också, precis som vi fick/får göra med dig). Jag säger kul att du fortsatte i år också och välkommen till det fem näst kommande åren! :D

Johan Ledin

Nytt ansikte i dam sektionen, ska gå som ”Pegons” högra hand denna säsong för att se och lära damhandboll, fråga ”Pegon” han vet att det inte är så lätt som man tror. Johan har själv spelat ishockey, fotboll och innebandy. Jag vet inte men jag tror inte riktigt att han har koll på hur många som ska masseras och tejpas och tas hand om men vi lär väl få se en och annan värkande tumme, rygg, axel på honom efter att han masserat upp oss hela bunten. Vårt förråd har han lagt beslag på, det är knappt så man får komma in där nu när både han och Pegon pysslar där inne, men å andra sidan så vet han ju också om att ställer han krav kommer ju vi också göra det. Jag menar rena bollar, fyllda vattenflaskor, nytvättade västar det är ju bara några av sakerna som vi kommer att kräva!

Välkommen till damlaget Johan! :D

Bilder på dessa sköna prickar kommer upp vartefter jag hittar någon på dom! Kan bli så att ni får vänta tills porträtt bilderna är tagna! :D



VÄLKOMMNA TILL DAMLAGET SÄSONGEN 2011/2012

//frasse


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0