helghelghelg

Riks ungdomarna är idag inne på sin andra dag, första dagen klarade man av alla fystester, vilket såg ut att ha gått bra. chins, dips, brutalbänk, cooper, snabbhet, spänsttest, styrketest, smidighetstest, benböjstest vikt&längd, fotografering. Sen var det träningspass på kvällen!

Skånelaiterna har skött sig bra enligt uppgift, många var nog lättade när alla fystesterna var klara. Nu är det mycket fokus på handbollsträning och dessutom teoripassen med många olika talare. På tisdag väntar all star matchen och personliga samtal!

Nu har vi varit lediga färdigt i damlaget, vi har räknat ner och det återstår endast denna söndag innan vi kommer varje kväll känna den där fruktansvärda träningsvärken... Man somnar ovaggat varje kväll och man hatar sina löparskor för ett tag!! Idag samlas en lite den av damlaget för att avnjuta en riktigt god lunch ute i Odensala :) Kan man kalla det uppladdning inför morgondagen? :)

Just nu känns det som att det är lång tid kvar tills det blir riktig handbollsträning i´gen eftersom all (läs en gång i veckan) boll träning är liksom planerat ur fys/jobbigt/springa synvinkel... :) Jag klängtar till augusti/september, men först kommer det massor med sommar och kul :)



En bild man kan ta fram och titta på under alla dessa jobbiga fystimmar som väntar ! :p

//Fransson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0