f-95

stockholms slutspelet har startat, har ingen koll på hur det gick för dom andra Skånela lagen, men vi (f-95) spelade ikväll mot Tyresö borta i Trångsund, östra gymnasiet/Skogås hemma hall. Några kände till hallen andra inte. Jag har aldrig spelat där i vilket fall började kvällen med utdelning av matchtröjor, (damernas gamla borta ställ SÅ SNYGGA) sen blev det uppvärmning i en korridor. Kändes som en skön stämning i laget när dom gled ner för trappan och ut på banan. Som vanligt så var jag på några av tjejerna och knuffades lite och småbråkade med dom så att det blev lite skön stämning :D
Medans Janne & Greger tjibbade om hur dom skulle avgöra matchen med vilken taktik osv, pernilla kolalde så flaskorna stog på rätt ställe och att tejpen snällt låg i väskan att lindorna var ihop rullade osv!

Matchen blåstes igång och hej vad det går när vi spelar, 0-6 blev sen 2-9 till skånela laget wiiiho tänkte jag skön start på min tränar karriär först DM guld sen denna eleganta start! Vi hade bra flyt matchen igenom, hade en lite dipp i andra halvlek då motståndarna Tyresö som inte gav sig kröp närmare och som sämst hade vi två bollar upp.. Med en punkt på deras stjärna tidigt i matchen hade vi greppet om matchen tiden ut. Lina stor spelade i målet och tog en hel del vitkiga räddningar då utespelarna inte riktigt skötte sina kort! Det tackar vi för.. Tänk på oss gamla som börjar bli till åren (läs janne, greger, pernilla) HAHAHA.. En skön vinst blev det och 24 mål stänkte vi dit, medans Lina endast släppte in 19 mål. MYCKET BRA!





Matchens lirare : LINA!
Frasses lirare: HELA LAGET för den grymma försvars insatsen!
Slutresultat: 19-24

Äventyret fortsätter imorgon!
SAMLING 10.20

12.00 Kvartsfinal Skogås - Skånela Sköndalshallen!

På återseende!
//Frasse

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0