Nu kommer ett inlägg om spelare/tränare/ledare som ska spela/vara med denna säsong

Nyförvärv (Helt nya för säsongen 2010/2011)

H6
Sofia Lydén #13

Vänsterhänt höger 6a som spelat för klubben sen barnsben, lämnade handbollen för ett par år men nu var det dags att damma av skorna (läs fick nya vid säsongstart) En tjej med mycket glädje och med glimten i ögat blir det en hel del skratt både på träning och match. Som ”tant” i laget kommer hon få stå för rutinen i vårt väldigt unga lag (men det gör du väl mer än gärna?). Hon startade karriären med Skånelas framgångsrika 86 tjejer, var iväg på några riksläger, gjorde ett par säsonger i föreningens A-lag som då verkade i högsta serien! 

9M
Elin Boström #15
En spelare som också är fostrad i Skånela men har varit iväg på äventyr, senast från Pandora nere i Skåne/Ystad. Rutin från elitserie och de framgångsrika 86 tjejer. Här är e tjej som tillsammans med Sofia är äldst och kommer få dra tant lasset, men det gör dom ju så gärna. J otroligt stark i sitt skytte och bakåt, ja hon gillar att smälla på, på egen planhalva.  

MV
Anna Lincoln #12

En av de 4 burväktare vi har för denna säsong, senast från grannarna Rosersbergs IK, har en bakgrund i Skånela som ungdomsspelare men flydde sen över gränsen och spelade med RIK 3 säsonger men är nu tillbaka. Ska bli kul att se henne under säsongen, fortsätter formkurvan som den gjort kommer det nog bli hårt om platserna vid match uttagningarna.

M6
Frida Enger-Sällberg #11

Från föreningens 92 tjejer, har gjort samma resa som Anna L flydde över gränsen som vänster6a och gjorde ca 3 säsonger i RIK (Rosersberg) men är nu tillbaka i den röd/vita tröjan men nu denna gång som m6a. Där hon får kriga med Miranda. Ser ljust på framtiden, allt har gått i en rasande takt och nu får motståndarna se upp med denna spelare också, bakåt är hon en riktig fighter och smäller på ordentligt framåt rullar de på, jag kan bara se till mina egna passningar som Frida nu fångar som om det vore godis hon fångade. J Kan ryggen få vara ifred så har vi två riktigt starka m6or i år.

M6
Miranda Larsson #3
Från det egna ledet, den framgångsrika talangen, 94a tjejen som kan charma de flesta tränarna med sin fysik och löpsteg. Hantering av boll kan man inte heller säga någonting om. Vi kan ännu än gång välkomna en duktig m6a till laget vilket var väldigt behövligt. Den här tjejen startade sin handbollskarriär inte allt för länge sen med föreningens 94 lag (som varit framgångsrika i både usm och partillecup och mycket mer därtill) En tjej med mycket energi och glädje att vara yngst är inte alltid lätt men den här tjejen tar denna uppgift med en klackspark! Den här kommentaren är den som dyker upp oftast och är man yngst så är man ;) ”va? Nej nu hängde jag inte riktigt med”

H6
Karin Mattsson #19

Närmast från Sollentuna, vänsterhänt höger6a som varit i klubben redan förra säsongen och provat på. Nu bestämde hon sig för att lira med Skånela och för oss ännu en vänsterhänt att checka in på kontot.

9M
My Pettersson #18

Tidigare Rimbo, Vassunda och har faktiskt Skånela som moderklubb. 9M spelare med ett skott av hög kaliber (Miranda, hög kaliber = typ jätte hårt skott) Ett bra tillskott, som garanterat kommer ha en stor roll i JSM laget.

9M
Elise Hedlund  -
                           skadad
Närmast från BSK, har tyvärr inte kunnat spela tillsammans med henne ännu så spelarkvaliteter kan jag inte yttra mig om förutom att jag vet att hon har en riktig hagelbössa till skottarm. Om kan få komma tillbaka och vara skadefri nu så tror jag att hon kan ta upp kampen om en plats i startsexan.  

Spelare från förra året som valt att spela ett år till (hade eller förnyade sitt kontrakt under eller efter maj 2010)

9M
Isabella Engström #21

Kändis från förra säsongen, har ett grymt skytte och även genombrottet kan man beskåda med ett leende på läpparna. Kan hon hålla sig från skadorna och sjukdomarna så kommer detta vara en spelare att se upp med.

9M
Ramona Stegfors #25
               halvskadad
Känd som ”100% satsning utsida 2” favorit positionen är väl utsida 2 på våran höger sida. Riktig fighter bakåt och speedad framåt. Hoppas att hon slipper skadorna hon dragits med under försäsongen, då blir hon en lovande spelare både i div1 serien men även en spelare att se upp för i JSM.  

9M
Madelene Hildén #14
               halvskadad
En av ”tanterna” eller ”gammal räv” får stå för en hel del rutin i laget. Startade sin karriär i Spårvägen, men kom till Skånela i 5e klass och spelade då med föreningens 88a tjejer och sen fortsatte det upp i B lag och även ett par säsonger i A laget. Krigare bakåt och skytt i anfalls spelet, med hennes speed i fas2 spelet kommer vi kunna göra enkla mål.  

MV
Rebecca Pihlgren #92

Skånelait från början till slut. Rebecca är också en av  målvakterna som fightas om matchtiden i höst. I JSM kommer hon och Anna L vara ett radar par och vara en stor del av laget i höst. Även här en spelare som formkurvan pekar åt rätt håll!

V6
Malin Hasselhuhn #17

Intressant spelare som också kommer från det egna ledet, en av de yngsta tjejerna (93) som fortfarande lär sig mycket, bra kontrings spelare och tillför rikligt med glädje och energi till laget.

Spelare med kontrakt inför året. (skrev kontrakt innan maj 2010)

9M
Sarah Fransson #8

Svårt att skriva något om sig själv!

MV
Emelie Malm #30

“Draco Malfoy” En keeper som är överallt, är det någon som kan göra än frustrerad på träning så är det Emelie när hon är precis överallt I målet. Form kurvan även här pekar rakt upp. Tur vi har dig bakom oss och inte framför oss på match!

V6
Jessica Karlsson #7

En vänster6a från egna ledet som utvecklats enormt de senaste två åren men framför allt under försäsongen i år. Ska bli kul att följa denna spelare då hon har att vasst skott grym steg i sättning. Bakåt jobbar hon ihop med mig och i och med det så kommer hon iväg på kontringarna klockrent bara att kasta iväg en smörpass. Som sagt denna spelare ska bli kul att följa i höst förvånar mig inte om hon kommer vara med i toppen av skytteligan.

H6
Jennie Johansson #2

Vår speedkula på h6 positionen. Har vässat till skottet i år, nu inväntar vi bara den där klockrena knorren som ska komma spontant! ;)  detta är en spelare motståndarna kommer få stora problem med, så se upp. Bakåt är det en ettrig höger2 eller höger1.

MV
Elin Agerskov #1

Burväktaren som dragits med en knäskada från vårsäsongen som hon nu fått opererat och hennes väg tillbaka från sjukhusgympa har påbörjats. Elin är den målvakt som står för rutin och kunnande i laget, med hennes rutin av många säsonger i elitserien och även många hår i utvecklingslaget så är det henne vi ska fråga om hur skyttarna placerar sina skott hon har stenkoll. Hoppas att rehab tiden blir kort och att du snart är tillbaka i målet igen!

 

Ledningen

Tränare
Anders Ericsson NY*

Denna man har en väldigt lång merit lista, nu senast TRIM – SM guldmedalj hängandes runt halsen. En tränare med mycket energi och brinner verkligen för spelet, vikingahallen och i år DAMERNA. Hur han hinner med allt är intressant att försöka förstå sig på, jag ger mig inte in på det för då kan vi sitta hela natten och fundera. Men en kille som har full koll på läget, välkommen till damlaget Anders!

Lagledare
Piah Sandberg NY*

Mamma till My ny för denna säsong det är hon som tar hand om omplåstring, tejpning, massage, frukt, laguppställningar,  allt det här tillsammans med Pegon

Material
Per-Erik Gustavsson

Går också under namnet Pegon, förgyller tillvaron i damlaget han gör oftast allt perfekt och så kryddar han med lite extra bra ovanpå det redan perfekta. Fyller våra vattenflaskor med ett leende på läpparna masserar upp en trasig axel, hämtar bollar + västar är med och skrattar med oss i laget drar ett roligt skämt kör en av bilarna eller ordnar en buss, beställer och hämtar maten på laggen. Fixar alltid allting, utan Pegon vad hade vi gjort då? Han var med redan förra året och börja kunna de här med damhandboll nu! ;)

 

ALLA! VÄLKOMMNA TILL SKÅNELA OCH SÄSONGEN 2010/2011


//FRASSE#8



Kommentarer
Postat av: Fia

Kul inlägg Frasse förutom att du kallar mig för tant, haha!

2010-09-17 @ 16:27:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0