JSM DAG 2

Söndag morgon och vi skulle samlas 08.13 exakt för lite genomgång i teorisalen. Efter att Janne gått igenom spelidén för dagen så var det dags för en liten joggingtur, inte lång alls, utan mest bara för att vakna till liv. Uppvärmningen såg väldigt lojj ut redan från start och Janne fick till och med ryta till lite. Det blev en brottningsmatch som "straff". Matchen startade 09.30 och vi började tagga till. Motståndet stod Hammarby för och det blev helt klart en jämn match. Vi drog längsta stråt och vann tillslut med 18-13. En riktigt bra insats bakåt denna match (vilket var våran klart starkaste sida under hela helgen!)
Matchens lirare: Frida Moberg

Efter matchen var det dags för att titta på matchen mellan Irsta och Tyresö. Skulle Irsta vinna skulle det innebära att vi var tvugna att slå Tyresö i sista matchen. Men efter en jämn match hela vägen tog Tyresö kommandot och vann matchen, så då var det klart. STEG 3 NÄSTA!

Men klart som sjutton att vi skulle in och slå tyresö ändå. Uppvärmningen fick denna gång ske i b-hallen och tro det eller ej, men det är mer psykiskt än vad ni anar. Men in till A-hallen kom vi en kvart innan match och vi se en läktare full med människor vilket var riktigt roligt. Matchen var jämn från början och vi hängde med riktigt bra. Våran spelidé var att göra Tyresö riktigt frustrerade, så vi bokstavligen GICK upp med bollen i anfall för att sedan tempoväxla. Detta funkade ett bra tag, tills de överlistade oss och listade ut nya vägar. Matchen slutade med vinst för Tyresö med 19-25.
Matchens lirare: Rebecca Pihlgren

Så vidare till Steg 3: Skånela och Tyresö

Summering: Vi hade ingen press på oss inför den här helgen. Vi hade hälften av spelarna från damlaget och hälften av spelarna som inte spelat på 1.5 år. Det var inte många som trodde på oss, och visst är det skönt att slå från underläge? ;) Vi hade som mål att efter varje match kunna titta in i varandras ögon och säga "jag gjorde det bästa jag kunde". Det målet fyllde vi allihopa och jag tycker vi ska vara riktigt nöjda med resultaten. Nu hoppas jag att vi får några mer träningstillfällen inför Steg 3 så hoppas jag att det kommer gå minst lika bra!

"ååååååååååååååh sopa"

/Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0