VINST !

26-13 stod det på resultattavlan när slutsignalen gick!

Vi gör en hyfsat bra insats denna match i helhet, starten på matchen är kanske inget att skryta med. Vi kommer inte igång med vårt spel framåt. Westermalms målvakt gjorde en bra match och stängde igen bra första delen av första halvlek. Men vårt försvarspel gjorde att Westermalm inte heller kunde dra ifrån. Men efter ungefär 15 minuters spel va vi på god väg att spela som vi borde göra. Men jag tycker inte att vi kom upp i den nivån som vi hade mot Gustavsberg men som tur var räckte det till en ledning med 14-8 i halvlek.

Efter ca 10 minuter in i andra halvlek hade vi gjort ett ryck till 18-8 och vårt försvarspel var mycket bra. Det fanns en trygghet som jag personligen aldrig känt förr och det gjorde det hela mycket roligare att spela. Anfallet flöt på bra och vi kom också igång med kontringsspelet.

Jag tror att vi är på väg upp igen efter två sämre matcher och nu är det bara att ladda om inför bortamatch mot Lidingö lördagen den 13 nov och hemmamatch mot Arbrå den 14 nov !

Matchens lirare: Emelie Malm
Matchens kämpe: Madelene Hildén