MATCHREFERAT

Bättre sent än aldrig som man brukar säga. NU kommer referat från söndagens hemmamatch mot RP! ENJOY!

Det var en match som bortalaget tog greppet om från start. Vi hamnade i ett underläge 1-5 innan vi vaknade till liv. Vårat 3-2-1 försvar denna dag fungerade inte som vi ville så vi gick ner på 6-0 och gjorde då att vi gick till ledning 9-7. Anfallsspelet blev bättre och försvaret blev bättre ju längre in i matchen vi kom. Halvtidsresultatet skrevs till 14-14, vilket var välförtjänt.

Andra halvlek går vi in med en helt annan vilja. Försvarsspelet och Emelies målvaktsspel var brilliant. Vi tog en tre måls ledning som vi höll in till den 20e matchminuten i andra halvleken. Sen krigar sig RP ikapp och det är jämt med ett upp eller ett ner resterande tiden av matchen. Matchen slutar rättvist oavgjort, 25-25. Surt enligt mig då det kändes som att vi skulle slagit detta motstånd.

Det kändes som att vi inte var riktigt på topp idag och att vi gick mestadels på halvfart. (Inte en enda förstafas kontring under hela matchen) Jag vet att man inte ska klaga på domaren, men denna dag fick vi inte mycket med oss tyvärr. Men ett poäng är bättre än noll! Nu är det ny träningsvecka och redan på lördag väntar bortamatch mot tabelltrean Irsta.