2av4 möjliga poäng

precis som rubriken, i helgen tog vi 2 av 4 möjliga poäng, var ruskigt nära att få med oss poäng hem från lidingö som ni kan läsa om i Emelies inlägg tidigare!

Arbrå matchen då, värre första halvlek har vi nog inte haft denna säsong... Det var inte mycket som stämde och vi gjorde det svårt i alla beslut. Som tur var spelade Emelie stabilt bakåt och halvtids siffrorna var endast 9-12 till bortalaget. I halvtid tog Anders sitt lag till omkädningsrummet och skakade lite vett i spelarna och tror många förstog att de va dags att lämna balklänningen i omklädningsrummet och ta på det svettiga blåstället, för i andra minimerade vi de tekniska felen och började komma i fart och vi kunde lira upp varandra. Tror vi vann inledningen av andra halvlek med 5-0 skön start men så skulle vi såklart ha en liten svacka då Arbrå var ikapp och till och med om tror jag. Sen kommer ännu ett sånt där berömt ryck då vi har flow i spelet. Dom går ut och punktar och försöker störa spelet men då kliver äntligen våra ytternior fram och jobbar tillsammans med våra m6or (Frida & Miranda) + att våra kanter(Jennie & Klysing) tas med i spelet och vi jobbar med lite rullespel som ger utdelning. Hilda kommer in och gör det riktigt bra, speedar på laget och går upp och skjuter över sin försvarare som står och halvsover, i försvars spelet så styr hon tillsammans med sin andra trea mycket bra!

Emelie ska ha cred, som dessutom på ett straffkast tog fram sitt ess, "dom gungande armarna" inte många som gör mål på Emelie när hon psykar ner än enda ner i skosulorna. ;) Bra draaaco!

Sen tycker jag hela laget ska ha beröm som kämpar sig tillbaka i matchen och med lite vinnarskalle så vinner vi faktist en match som ser ut att ha runnit ut i sanden redan i första halvlek!



Vi har även inlett denna vecka med träning med Niklas och f94 var med och körde på handbollspasset. Roligt med mycket folk men kanske var ett par för mycket ;) ikväll är de på med löparskorna och handboll efter det!

Under den här veckan ska vi få en presentation på två tjejer som har tillkommit nu senaste månaden!

Sara Klysing - känd från förra säsongen (tidigare, Hallby&Westermalm)
Kajsa Him-Jensen - känd från skånelas f88 (Stark m6a)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0